Guido Verhelpen, Financieel adviseur

met ruim 25 jaar advieservaring

de toegankelijke financieel expert
die naar je luistert

Meteen kennis maken

Je financiën regelen op een toegankelijke manier

Als ik mensen vertel dat ik een financieel vertrouwenspersoon ben, kijk zij mij vaak verbaasd aan.
Je zal merken dat ik heel erg toegankelijk ben en klaar sta om jullie van het beste advies te voorzien.

Wie ben ik?

Ik ben Guido Verhelpen (1974), woon samen met Esther en ben de trotse vader van Robin. Ik ben geboren en getogen in Breda. In mijn vrije tijd ben ik wel eens op de mountainbike te vinden of op het circuit. Enkele jaren geleden heb ik mijn race licentie gehaald, een vinkje op mijn bucketlist.

Ervaring

Ik heb na het einde van mijn studie een groot deel van mijn werkzame leven bij de Rabobank doorgebracht en heb hier meerdere functies gehad. Ik startte mijn bankcarrière als baliemedewerker en ben vanuit daar snel doorgegroeid naar hypotheken en later Private banking (vermogensbeheer). Echter mijn hart lag en ligt bij hypotheken. Ik heb inmiddels ruim 25 jaar advieservaring en heb naar schatting zo’n 350 miljoen euro aan hypotheken verstrekt en daarmee heel veel mensen geholpen om hun droom te verwezenlijken.

En toen

In 2015 ben ik voor mijzelf begonnen waarbij ik mij als ‘Financieel Professional’ liet inhuren. Het doel was om bij meerdere Financiële dienstverleners in de keuken te kunnen gaan kijken. En hoewel ik dacht weinig meer te kunnen leren in het hypotheken vak kwam ik toch nog wat zaken tegen die ik kon gebruiken in de praktijk. Het zelfstandig ondernemerschap gaf mij daarnaast vrijheid waardoor ik meer aandacht kon schenken aan wat ik echt belangrijk vond. Het contact met klanten, daar doe ik het uiteindelijk allemaal voor !

Deskundig

Uiteraard ben ik volledig WFT (Wet Financieel Toezicht) gediplomeerd en houd ik mijn actuele kennis op peil, o.a. door het lezen/leren van artikelen die d.m.v. een maandelijks terugkerende toets wordt geborgd. Daarnaast is er een drie jaarlijks examen wat vervolgens wordt geregistreerd door het Ministerie van Onderwijs (ook wel bekend als DUO).

Verder als tussenpersoon

Mark de Klerk, eigenaar van Financieel Lokaal, en ik kennen elkaar al lange tijd en hebben in het verleden bij de Rabobank samengewerkt. We hebben daarna altijd contact gehouden. Het bankenlandschap verandert de laatste jaren snel en toen hij mij in 2020 benaderde om na te denken over een rol bij Financieel Lokaal hoefde ik daar niet zo lang over na te denken. Ik kan hier doen wat ik het liefst doe. Met klanten praten over hun woonwens, meehelpen om hun doelen te realiseren en dit op zo’n manier dat de klant het gevoel heeft hierin volledig te worden ondersteund en ontzorgd. Daarbij hebben Mark en ik dezelfde mindset.

Wij gaan nog, ik zou bijna zeggen ‘ouderwets’, met volle aandacht voor de klant aan het werk. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen en houden je gedurende het proces continu op de hoogte waarmee we bezig zijn.

Voordelen hypotheek lokaal geregeld

Financieel Lokaal richt zich op de gemeente Halderberge en gemeente Rucphen. En dat heeft zo zijn voordelen!

Gemeente Halderberge

  • Bosschenhoofd
  • Hoeven
  • Oud Gastel
  • Oudenbosch
  • Stampersgat

Gemeente Rucphen

  • St. Willebrord
  • Rucphen
  • Sprundel
  • Schijf
  • Zegge

Wil je me beter leren kennen of heb je een financiële vraag? Neem dan gerust contact met me op.

Met lokale groet,
Guido Verhelpen

Maak een afspraak

“Guido is vriendelijk, laagdrempelig benaderbaar en fijn in de omgang”

“Wij hebben erg goede ervaringen met Guido van Financieel Lokaal. Guido is vriendelijk, laagdrempelig benaderbaar en fijn in de omgang. Hij denkt graag met de klant mee en schakelt snel. Eventuele aanvullende vragen worden vaak (indien mogelijk natuurlijk) dezelfde dag nog opgepakt. Mochten wij in de toekomst opnieuw een financieel adviseur nodig hebben, dan kiezen wij zeker weer voor Guido van Financieel Lokaal!”

Marlieke en Keyl

“Kundig in zijn vak en deelt dit met heel veel passie”

“Guido is vriendelijk en open in contact. Hij doet dit op een voor ons begrijpelijk manier, erg fijn!! Geen enkele vraag is te gek of te moeilijk voor hem. Vaak dezelfde dag geeft hij reactie. Door de hulp van Guido is de aanvraag van onze hypotheek heel soepel verlopen. Mochten wij ooit nog een financieel adviseur nodig hebben, dan hoeven wij niet ver te zoeken!”

Tessa en Robin

Hypotheek

Financieel inzichten

Financieel Lokaal pensioen icon

Pensioen

Hypotheek

Financieel inzichten

Financieel Lokaal pensioen icon

Pensioen

Gratis kennismakingsgesprek? Neem nu contact op

Alles onder één dak, goed geregeld!

Uw financieel advies, makelaardij en verzekeringen zo geregeld.