Sterke samenwerking

Samen kennen we de lokale markt
en delen we onze visie

Gratis oriëntatiegesprek

3 bedrijven onder 1 dak voor het beste advies

Financieel Lokaal werkt nauw samen met MD Makelaars en Wagtmans Verzekeringen. Sterker nog, Financieel Lokaal is ontstaan omdat de klanten van Menno Deunk (MD Makelaars) en Paul Wagtmans (Wagtmans Verzekeringen) behoeften hadden aan een betrouwbare hypotheekadviseur.

Nadat Mark de Klerk (gecertificeerd Financieel Planner) zowel met Menno als met Paul had samengewerkt, bleek zijn aanpak perfect aan te sluiten bij hun klanten. Hierna was Financieel Lokaal een feit.

Menno, Paul en Mark werken samen, kennen de lokale markt, delen hun visie en zijn onder 1 dak te vinden. Door deze sterke samenwerking ben jij verzekerd van het beste hypotheek-, verzekering- en koopadvies.

De kracht van onze samenwerking is:

Vast aanspreekpunt

Snel handelen

Korte lijntjes

Dezelfde aanpak

Alles onder 1 dak

Weet wat er lokaal speelt

Lokaal netwerk

Meer over Wagtmans Verzekeringen

Paul Wagtmans adviseert zowel bedrijven als particulieren bij het afsluiten van een verzekering. Wagtmans Verzekeringen is onafhankelijk, deskundig en persoonlijk. Door Pauls ervaring en actuele kennis van de markt, krijg jij altijd het beste advies dat bij jou of je bedrijf past.

Naar Wagtmans Verzekeringen

Meer over MD Makelaars

Bij MD Makelaars kun je terecht voor een persoonlijke verkoopmakelaar, aankoopmakelaar en NWWI-taxateur. Menno Deunk is vakkundig en heeft jarenlange lokale ervaring. Hij ziet snel nieuwe kansen in de markt en verrast met een originele en effectieve aanpak.

Naar MD Makelaars

Hypotheek

Financieel adviseur

Financieel Lokaal pensioen icon

Pensioen

Hypotheek

Financieel adviseur

Financieel Lokaal pensioen icon

Pensioen

Ja, ik wil graag een gratis oriëntatiegesprek Neem contact op

Alles onder één dak, goed geregeld!

Uw financieel advies, makelaardij en verzekeringen zo geregeld.