Mark de Klerk, ervaren
financieel vertrouwenspersoon

de toegankelijke financieel expert
die je begrijpt

Meteen kennis maken

Je financiën regelen met iemand die je kent en vertrouwt

Als ik iemand vertel dat ik financieel vertrouwenspersoon ben, is diegene vaak verbaasd. Ik kom niet over als een ‘typische financiële man’.
Tussen de maatpakken en wollig taalgebruik, ben ik de toegankelijke financieel expert die je begrijpt.

Wie ben ik?

Ik ben Mark de Klerk (1975), getrouwd met Caroline en trotse vader van Floris en Merel. Sinds 2000 wonen we in Hoeven. Ik ben een fanatiek fietser, zowel op de racefiets als mountainbike, heb meegedaan aan de Alpe d’HuZes en Duchenne Heroes en ik ben mede-organisator van de Hoevense Fietstocht.

Ik ben dan wel goed in cijfers, maar ik ben liever bezig met mensen. Het is dus niet verwonderlijk dat ik na de HEAO bij de ABN AMRO startte. Ik groeide door naar diverse functies waardoor ik van veel verstand kreeg. Het klantcontact stond daarbij altijd centraal.

Dát vind ik leuk: de vertaalslag maken van de klantvraag naar het juiste advies of product. Waarmee kan ik iemand écht verder helpen?

Na 7 jaar stapte ik over naar de Rabobank (Die is immers Altijd dichtbij…) waar ik aan de slag ging als financieel sparringpartner en een portefeuille met vermogende klanten in en om Breda moest opbouwen. Ik begon met een leeg klantenbestand, maar door mijn manier van samenwerken en adviseren, onderhield ik uiteindelijk 250 relaties.

What you see, is what you get

Dat heb ik 9 jaar met veel plezier gedaan, totdat ik in 2016 mijn eigen bedrijf startte. Een grote stap voor iemand die liever voor zekerheid kiest!

Het is fijn om op persoonlijke titel met mensen te werken en hen te adviseren met mijn kennis en ervaring. Daar komt bij dat ik gewoon mezelf kan zijn. Of je me nu tegenkomt in het dorp of op een zakelijke afspraak, what you see is what you get. Ik ben eerlijk, kan slecht tegen onrecht en kom mijn afspraken na.

Deskundig

Sinds 2009 ben ik gecertificeerd Financieel Planner. Ik voldoe aan strenge opleidingseisen, volg jaarlijks (bij)scholing en leef de Wet op het financieel toezicht na.

Na bijna 20 jaar in de financiële wereld heb ik zoveel kennis en ervaring dat ik iedere valkuil ken, weet welke weg het beste te bewandelen is en welke oplossing voor jouw persoon en jouw situatie het beste is.

Ik help graag mensen die ik ken en ik merk dat klanten mij daarom ook makkelijker vertrouwen. Ze weten dat ik hun nooit zal benadelen. Dat is het voordeel van je hypotheek of financiële planning lokaal regelen. Een bekende is makkelijker te vertrouwen en sneller bereikbaar.

Voordelen hypotheek lokaal geregeld

Financieel Lokaal richt zich op de gemeente Halderberge en gemeente Rucphen. En dat heeft zo zijn voordelen!

Gemeente Halderberge

  • Bosschenhoofd
  • Hoeven
  • Oud Gastel
  • Oudenbosch
  • Stampersgat

Gemeente Rucphen

  • St. Willebrord
  • Rucphen
  • Sprundel
  • Schijf
  • Zegge

Samenwerking met Menno en Paul

Om onze service uit te breiden en de krachten te bundelen, werk ik sinds juni 2018 nauw samen met Menno Deunk van MD Makelaars uit Hoeven en Paul Wagtmans van Wagtmans Verzekeringen in Rucphen. Ook zij zijn sterk lokaal georiënteerd, onze aanpak sluit naadloos op elkaar aan en hun manier van werken past goed bij mij. Door deze samenwerking kan ik je beter helpen en je iemand adviseren van wie ik weet dat hij kwaliteit levert. En om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, vind je ons onder 1 dak!

De kracht van deze samenwerking is:

Vast aanspreekpunt

Snel handelen

Korte lijntjes

Dezelfde aanpak

Alles onder 1 dak

Weet wat er lokaal speelt

Lokaal netwerk

Wil je me beter leren kennen of heb je een financiële vraag? Neem dan gerust contact met me op.

Met lokale groet,
Mark de Klerk

Maak een afspraak

“Mark is gelukkig geen gladjakker”

“Mark was goed voorbereid toen hij bij ons kwam voor hypotheekadvies en schiep geen verwachtingen die hij niet kon waarmaken.

Door zijn private bankingachtergrond spreekt hij de taal van de ondernemer, weet hij wat er speelt en wat reëel is. Mark heeft ervaring en dat merk je. Alles was helder en duidelijk, en het hele hypotheekproces verliep van A tot Z van een leien dakje.

Mark is toegankelijk en gelukkig geen gladjakker. Hij heeft het voor ons heel goed geregeld.”

Jan Willem Peters – Hoeven

Hypotheek

Financieel adviseur

Financieel Lokaal pensioen icon

Pensioen

Hypotheek

Financieel adviseur

Financieel Lokaal pensioen icon

Pensioen

Gratis kennismakingsgesprek? Neem nu contact op

Alles onder één dak, goed geregeld!

Uw financieel advies, makelaardij en verzekeringen zo geregeld.